yaz geldiiiiiiiiiii

26 Haziran 2011 Pazar

yine bir düğün maceramız:)

haftasonum yine koşturmayla geçti :) Muhteşem bir düğüne katıldım..
Birbirine aşık olduğu gülüşlerinden belli iki insan,
muhteşem bir ortam, muhteşem bir organizasyon,
muhteşem bir düğün....
Ömürleride düğünleri gibi geçer inşallah:) Annem gelmeden telefonda ne giyceğimi sorup duruyordu anlatınca da burun kıvırıyordu :) Baya bi tartışmalı geçmişti son 3 günümüz ama üzerimde görünce fikri değişti:) Malumatınız annem benden daha kokoş olduğu için söylediklerimi pek bişeye benzetememiş muhtemelen ama üzerinde farklı duruo işte bazen annecim ön yargılı olmamak lazım:) takdir sizlerin :P 


Bildiğiniz gibi bu sene yeşil mor kombinler tavan yapmış durumda. Guccide gördüğüm kombinasyondan sonra hemen dolabımdaki parçalarla bi kombin oluşturmuştum ben zaten:) tek eksik bi düğünmüş ee davetiyeyi alınca hiç kaçırırmıyım  bende?:) Mor saten bluz, zümrüt yeşil etek, mor dore ayakkabılarım ,dore kemerım ve şangır şungur iki kolumdada olan ama simetriyi bozmk için farklı farklı taktığım bileziklerim... Dekoltesizde şık olunur arkadaşım dedim bir çok insana  (ukalalık olarak almıyalım tatlı bi özgüven olsun ):) Babam hiç yanından ayırmadı beni annem kadar rağbet gördüm gece hahaha :) Böle düğünlerde , özel gecelerde filan babama bi haller oluyor çok gülüyorum o hallerine:)

Eeee bi arraa ayrıldım artık yanlarından arkadaşlarımla olıyım birazda ama dimi:) Hava muhteşemdi aslında kokteyl esnasında keşke öyle devam etseydi fakat gecenin sonu durmaksızın yağan yağmurla bitti..
Düğünün bereketi mi desek napsak bilemedim:P Allahtan Allah gelinle damadın evet demelerine izin verdi imzalar atıldıktan sonra ilk damla düştü ben tabi vınnnn içeri :) Zaten yemek seramonisi başlıycaktı pek bişi kaçırmadım:)kokteyl alanından son görüntü:)

Organizasyon gerçekten muhteşemdi tebrik etmek lazım ..Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü ..İnsan kendini prenses gibi hissedio(gelin kimbilir neler hissediyodu:)) Yemeğe giden o janjanlı yolumuz:)














Çok konuştum çok anlatmıyım de nazar değmesin mutluluklarına :) gecenin en beğendiğim detayıyla bitiriyorum masalımızı... Allahım bize de nasip etsin böyle biticek masalları xoxo:)

25 yorum:

  1. gerçekten çok şık olmuşsun orası da çırağan zannımca :) hem başrol güzel hem de mekan eee daha ne olsun ;)

    YanıtlaSil
  2. ahhh ahhh sorma herşey çok güzeldi :) inşallah başrolu benım oynıycagım bloglarda yazarım hahaa:)cok tesekkur ederım:*

    YanıtlaSil
  3. çok şıksın...ve çok tatlı bi yüzün var.maşallah.
    Rabbim gönlündeki,gönlündekilerin de daha iyisini versin inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. cok tesekuur ederım:) amın :) herkeze insallah:)

    YanıtlaSil
  5. bayıldım..... kombinine, renklere,color block trendinin bu kadar güzel bir örneğine... harikasın...ayrıca saçların cok şık, derli toplu... :)bu arada bloğunu yeni keşfettim, çok beğendim...artık takipteyim....

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. selam gözde :)sabah sabah ne güzel uyandım oyle tesekkur ederım :)sewındım begendıgıne:)bende senın takıbındeyım:P hoscakal;)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba kıyafetine bayıldım çok güzel olmussun ayrıca saçında çok güzel olmuş. Düğüne gelince öyle bir yerde düğünün kötü olması mümkün değil umarım bizlerin düğünleride böyle muhteşem olur.
    sevgilerle:)))

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim:) düğün saçları pek bana göre değil sanırım bu tarz daha bi 'ben' oluyorum sewındım beğenmene=) Ay ınsallah ya butun ısteyenlere nasıp etsin Allah kocaman AMINNNN dıyorum kandil kandil=)

    YanıtlaSil
  9. çok şık olmuşsun, mekan zaten harika :)

    YanıtlaSil
  10. your outfit is really amazing! I love those colours together!
    X

    YanıtlaSil
  11. thnk u:)i love these colors :)

    YanıtlaSil
  12. eteğin sanırım mango'dan canım?
    muhteşem gözüküyorsun tam anlamıyla! gecenin büyüsüne yakışır bir şekilde giyinmişsin, eminim ki çok göz doldurmuşsundur bu colorblock uygulamanla!
    clutchın çok belli olmuyor ama renkleri bu kadar tamamlayabilmen büyük bir başarı gerçekten!

    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  13. :) çok teşekkür ederimmm :) maxı sevenler nasıl bellı oluo dımı? evet mango:):) hehe gece de gözdoldurdum mu bilemem ama farklı olğumu inkar edemiyorum:) tekrar teşekkürler öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  14. renkler süper, sende çok güzelsin masallah canım ;)

    YanıtlaSil
  15. harika olmuşsun gerçekten,mekanda harika:)saçın ayakkabı çantan herbiri birbirini tamamlamaış.arkadaşlarına mutluluklar....

    YanıtlaSil
  16. amin inş.cok mutlu olurlar:) çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  17. love what your wearing. looks amazing!

    YanıtlaSil
  18. Yeşil eteğe güzel bir yorum katmışsın.. ben çok beğendim.. :)

    YanıtlaSil
  19. Merhaba
    Elinize emeğinize sağlık çok güzel paylaşımlar.
    düğün davet ve diğer organizasyonlarınız için bize Düğün Salonu linkinden ulaşabilirsiniz
    Teşekkürler

    YanıtlaSil