yaz geldiiiiiiiiiii

20 Nisan 2012 Cuma

zebra kalp ben

Siyah beyaz çizgiler nasıl pat diye düştü içimize değil mi ?
Neon renklerle kombinlemeyi daha çok sevsem de bu ( aslında fosforlu yesıl olan fakat net cıkmayan) renklerle de kombinlemek fena olmadı bence ;)

Hımmm acil bi yemek planımız mı çıktı? Şöyle hafif spor  olsun ama şıklıktan vazgeçmiyelim diyorsak, içine bi ölçüde vamplık mı katsakk :):) Sanırım 'cuk' diye oturan bi kombin oldu :) Hem de benım en sevdiklerimden ;)




  Deri cekete olan tutkumu biliyorsunuz herseyin üzerine geçirebilirim sanırım ... Bu ayakkabılar da mango dan aldığım en rahat ayakkabılar sanırsam <3 kendilerini pek begene begene almıstımm:)Üzerimde paralansın kıh kıh:) Aklımdaki bir opsiyon da su benim çizgili pant.yerine söyle uzun yine boydan çizgili  maxsi etek giymek , geri kalan hersey aynı kalsaaaa<3 ole de fena hos olur bence :) neyse etegımı dıktırıyorum ıns yakında oyle de bır kombın hazırlarım :)

Sevgiler<3<3

8 yorum:

  1. Aslı Gümüş21 Nisan 2012 11:36

    Waoooow diyorumm!! :) Bu kombinin yıldızları pantolon ve bluz olmalı:) Bunu kesinlikle üzerinizde görmeliyim cok cok cok hos:)zevkiniz muhteşem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler Aslı'cımm ;) Değil mi ben de bayıldım pant.a:) ıns cektırıcek bırılerını bulunca yanımda hemen yapıcam o işi heheh sevgiler;)

      Sil
  2. ayyy harika bir kombin olmuş gerçekten bebişim,ama ben bunları katlı bir şekilde yerde değil üstünde görmek istiyorum yaaaa....üşenme please kalk çek koy yanee:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bakterım balım canım ah bı o cekıcek elemanı bulsam bende sevmıyorum boyle ama elım mahkum yanı:) yoksa hayatta usenmem :) öpüldün kocaman :)

      Sil
  3. wow canim yine harika bir outfite benziyor

    YanıtlaSil
  4. pantolona bayıldım süper kombin :)

    YanıtlaSil
  5. iyi hoş da bu fazla kilolar ne olacak:D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. manken oldugumu soylemıyorum:D derdımız kılo olsun ya verılır 3 ay sıkarsın Allah kalp cırkınlıgı vermesın boswer:D

      Sil