yaz geldiiiiiiiiiii

8 Şubat 2012 Çarşamba

giy çık;)

Dolabın içine girip çıkamadınız mı? 134678954 kıyafet arasında HALA kıyafetiniz yok mu :) Buyrun burdan yakın:D:D Ben de sizdenim ve bu tarz kombinlerim hayatımı kurtarıyor.
Ben bildiğiniz üzere yeşil manyağı bir hatuncağızım yeşilin bir çok tonunu dolabımda bulabilirsiniz ve yeşilleri hardalla, sütlü kahvelerle , siyahla ,tonuna göre laciyle kullanmayı seviyorum . Dolaptan çıkamayıp 'offfffff' dediğimde ise jean üzeri ekose gömleklerim, gömleklerin üzerine geçirdiğim uzun spor hırkalar hayatımı kurtarıyor.Sizin de çok rahat yapabileceğiniz bence hem şık hem spor bir kombin ...






Kolları yamalı hırkalara da ayrıca bayılıyorum <3

Bir buçuk haftadır inanılmaz hasta olduğum için size hiç post hazırlıyamadım zira fotoğraflarda 'ölü ben' ile tanişabilirdiniz kendimden korkuyordum 3 senedir ilk kez böyle hasta oldum rengim bile gitti :( Daha yeni toparlandığım için kombinlerimi üstümde göremiyceksiniz bir süre daha :( Ama en kısa zamanda devam edicem kızlar :)
Sevgiler<3<3<3

Bu arada blogunu , kendisini ve tarzını inanılmaz beğendiğim ve sevdiğim blogger arkadaşım( http://ennstyle.blogspot.com/2012/02/enstyle-clutch-isteyen.html) Ayça süper bir çekiliş yapıyormuş kızlar henüz haberim oldu bence kaçırmayın :)

10 yorum:

  1. Canım çok geçmiş olsun:) Kombin inanılmaz güzel olmuş. Birde içinde sen olunca daha güzel olur:))

    Bu arada blogumda ki çekilişe beklerim:))

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. heheh çok sağol canım benim :) dünyadan koptum hiç bakamadım bloga fılan iyki söyledin bak hemen bakıyorum :) öpüldün canım;)

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun kuzucum ,kombin de süper olmuş

    YanıtlaSil
  4. sevgili cadıcığım öncelikler geçmiş olsun anladığım kadarıyla baya ağır olmuşsun dikkat et kendine ama postlarıda eksin etme:)

    YanıtlaSil
  5. Hiii kıyamam sanaa geçmiş olsun dikkat et kendine lütfenn:(( Bizi postsuz bırakan o sinsi hastalık terketsin seni bi an öncee hıh:)

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. harika bir kombin olmuş canım...hırkanın tonunun lacivert ekose ile uyumuna bayıldım...sevgiler

    YanıtlaSil
  7. bakteriiiii sağol tatlım ya geçio bakalım:)

    Nurjan canımmm çok sağol evet baya ağır geçirdim ama şükür yani iyileşiyorum :) çok öptüm;)

    Süm heheh evet daha fazla dayanamadı bana terkedio artık :) ben de hiç üzülmüyorum :) öptüm canım ;)

    chfashiontrend teşekkürler canım bende seviyorum uyumu :) öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle geçmiş olsun. Kombin çok güzel yamalı hırkaları erkeklerde de yamalı kazakları çok beğeniyorum. Bu arada blogumda bi hediye çekilişi düzenliyorum katılmak isterseniz beklerim ;)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle geçmiş olsun dilyorum. kombin de süper olmuş, çok rahat olacak görünüyor. Böyle spor rahatca kullanabileceğim şeylere bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  10. Trendsum tesekkurler canım gecıo az kaldı:) hemen bakıyorum cekılısıne :)

    Mehtap teşekkür ederimmmmm :) Ben de çok tercih ediyorum böyle spor kıyafetleri<3

    YanıtlaSil