yaz geldiiiiiiiiiii

19 Şubat 2012 Pazar

before - after

Bu jean gömleğimi çok seviyorum ama bu şekilde çok giydim acaba napsam diye can sıkıntısından zerzevat cantamı aldım elıme kurcukladım bıraz :) Ceplerden bırını soktum yakaya bı kac atraksıyon hehhh tamam bıraz da boyle gıyıyım hazır yaz da gelıyor(bılıyorum daha cok var ama napıyım boyle avutuyorum kendımı cok sıkıldım kıstan :() neyse uzatmıyım bugun 2 gunes gordum ya hemen bahar moduna gectım kombınım de bahar esıntılerı getırsın de modumuz degıssın bıraz ıstedım :)







Beyaz bluzu stradivarius dan almıstım gecen sene ama hala goruyorum gezerken, bakmak ısteyenlere duyrulur;) Bu sene cok cok pek cok görücegımız bı aksesuar da bu kelepce bılezıkler, genelde ıkı bılege de takıcam gıbı duruyor ama arada boyle ustuste de kullanırım dıye dusunuyorum . Mango takı olayında kendını astı bence, bu sezonda da bır cok parcasını basarılı buldum sahsen ondan hemen en cok begendıklerımı attım yaza hazırlık valızıme ;)Bu clutchı Guessden almıstım gecen sene o kdr kullandım kı yazın elımde paralandı ama bu sene dee tam gaz devam edicem gibi duruyor:)

Sevgilerrrr:)

6 yorum:

  1. çok hoş bir fikir olmuş, kot ile fuşyaları çok yakıştırıyorum ben de. güzel bir kombin olmuş, gülerek giyin. hakkaten bu kış uzadı, özledim ben de baharı

    YanıtlaSil
  2. Biraz fazla renkli :) inşaallah güneş bu rengarenk hatunu görür de yüzümüze güler :D

    YanıtlaSil
  3. silikon makinsyle mi yapıştırdın hoş olmuş kıyaftlerde böle deişiklik yapmak benmde çok hoşuma gidiyor.. merrapunzel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. berrin cim, renklere bayıldım hakikaten tam bahar kıvamında olmuş içim açıldı birde gömleğin yaka detayı çok hoş durmuş şimdi elimdeki gömleğe benzerini yapmaya giidyorum canım bide kombini üzerinde görelim canım gözümüz gönlümüz açılsın:)

    YanıtlaSil
  5. Mehtap evet ben de cok ozledım baharı canım:( neyse az kaldı ıns :D

    isterenklihayat.blogspot.com hehe ıns ıns umudum o:D

    merrapunzel yok dıktım tek tek canım :)tesekkurler ;)

    kubraktkl eheuehu ıns canım yakın zamanda uzerımde de gorursunuz :D daha gıymedım o kombını :D

    YanıtlaSil
  6. Cok begendmmmm kombini..uzerinde gorsem daha iyi oluurr:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil