yaz geldiiiiiiiiiii

19 Ocak 2012 Perşembe

Saçlara bakım zamanı

Kızlar geçen hafta kuaförüm bana muhteşem bir şey önerdi' Argan Yağı' ki ben gibi saç maskesi,saç serumu yada bakım yağı manyağı bir insan bundan nasıl bir habermişim inanamadım! '3 kere kullansan bile anlıyacaksın farkı ' dedi ama inanmamıştım vallahi doğru söylüyormuş .Argan Yağı saçın nem düzeyini dengelemeye yarıyormuş ayrıca güçlü bir antioksidanmış.
Saç maskesi olarak kullanıldığında saçı güçlendirmeye ve yumuşaklık kazanmasına
Saçlı deriye günlük masaj yağı olarak kullanıldığında saç dökülmesini engellemeye
Donuk, kırılgan ve mat saçlara parlaklık kazandırmaya Yardımcı oluyormuş(dip not MUHTEŞEM KOKUYOR ).
Yoğun Terapi Maskesi:
Argan Yağı’nı saçlarını için yoğun terapi maskesi olarak kullanabilirsiniz. Saçınıza bol miktarda uygulayacağınız Argan Yağı’nı masaj yaparal saçlı deriniz üzerinde kullanın. Sonrasında ılık bir havlu yardımı ile saçlarını sarın ve 30 dakika gibi bir zaman bekleyip saçlarını yıkayın. Bu şekilde saçlarınız nem dengesi düzenlenir, parlaklık kazanır ve güçlenir.
Saçlarınıza Argan Yağı ile şekil verebilirsiniz. Elinize bir miktar ArganYağı alın ve şekil vermek istediğiniz saçlarınıza sürün. Saçlarınız böylelikle bir anda parlaklık kazanacaktır.
1 haftada resmen parladı saçlarım umarım daha da iyi duruma gelirler çünkü bu ara mevsimlerden sanırım inanılmaz dökülüyorlar:(

Ben Kerastase'nkini aldım kızlar ama aktarlarda ve bazı eczanelerde de Argan Yağına ulaşabilirmişiz bilginiz olsun :)

Kullandığım diğer bakım urünlerinden en memnun olduklarımı ve en sevdiklerimi de paylaşıyorum sizlerle

Rene Furterer;
Bu ürünü saçlarım platinken almıştım malum sarı saç inanılmaz yıpranıyor ki ben 2 milim dibim çıksa kuaföre çığlıklarla koştuğum için saçlarım inanılmaz yıpranmıştı o zamanlar kurtarıcım olmuştu kendileri . Bakıra dönünce o derece sert yıpranmalar yaşamadığım için kullanım sıklığımı azalttım ama saçlarında yoğun yıpranma yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Banyodan sonra nemli saça fındık kadar uygulamanız yeterli .Durulamıyoruz saçımızda kalıyor.

Sebastian Penetraitt;
Şampuanıyla birlikte kullanıyorum kesinlikle çok başarılı bir ürün ama şampuanını almak istemezseniz de tek başına yeterli bir ürün olduğunu düşünüyorum .Test ettim tecrübeyle sabittir merak etmeyin . Sebastian Penetraitt keratin maskesi,saçımız kimyasal işlemlerden geçtikçe ana maddelerini kaybediyor malesef, keratin ise saç için en önemli maddelerden biri ve bu maskeyle kaybbetiği oranın %65 kadarını geri yüklememiz mümkün oluyor'MUŞ:) Banyodan sonra temiz saçın nemini büyük oranda aldıktan sonra saç derisine değdirmeden uçlara yediriyoruz . 30 dk bekletip duruluyoruz .İpek gibi:)
Sevgiler<3<3

11 yorum:

  1. her markanın veya aktarın argan yağına'dan pek inanamıyorum nedense canım:(
    üçünün içinde kesinlikle şu dur dediğin hangisi?

    YanıtlaSil
  2. aaaa bak sen saçlarım her ne kadar dışarıdan çook sağlıklı gür ve uzun gibi dursada bana göre eskiye nazaran bayaaa azaldı.hemen uygulamalıyım

    YanıtlaSil
  3. merhaba argan yağını mutlaka deneyeceğim saçlarım önceden o kadar gürdü ki tek tokayla toplayamazdım bile, şimdi azıcık kaldılar bi sene içinde oldu sürekli dökülüyor, doktor stresten dedi ama hiçbişey de vermedi hala dökülmeye devam ediyor çok üzülüyorum ve eski saçlarımı özlüyorum:( bunun haricinde dökülme için ne yapabilirim bilgin var mı

    YanıtlaSil
  4. Argan yağını bu aralar çok fazla duyuyodum açıkçası emin olamamıştım, bugün ilk işim gidip almak olucak teşekkürler bu süper bilgi içinn:)

    YanıtlaSil
  5. Cok guzl bi post olmus...ikinci urunu yesil olani nereden temin edebiliriz.tesekkurler

    YanıtlaSil
  6. Tüm postların gibi güzel bir post olmuş canim:) kerastase markasını nerelerde bulabiliriz?

    YanıtlaSil
  7. Argan yağını denicem:) çünkü bnmde saçlarım bu aralar çok dökülüyor:S

    YanıtlaSil
  8. pembe fıyonk canım valla argan yağını daha 1 haftadır kullandığım için hemen farkedince sizle paylaşıyım dedim ama 3 unden en iyisi keratin maskesi;) şimdilik yani:)

    BAKTERİiiiiii of sorma vallahi benimkini baya farkettirdi bence denemelisin;)

    emel canım şöyle ki ben de bu durumdan çok dertliyim kendi bildiklerimi aktarayım sana , eczaneden yada gnc den çinko takviyesi alabilirsin dökülmeyi kesiyor ,dayanabiliyorsan eğer kokusuna sarımsak yağı badem yağı ve hint yağını karıştırıp saç diplerine masaj yapabilirsin haftada bir yeterli oluyor 3 4 hafta sonra etkisini görürsün hatta;) Şampuanın içine çam terebentini atabilirsin o da işe yaramıştı bende:) sevgiler:)

    Süm hehe sevindim işe yaradığıma canım kıh kıh:)

    adsız çok teşekkürler :)

    adsız canım kuaförlerde bulabilirsin rahatça:)

    deelara mevsimselmiş sanırım herkesde aynı sorun:( Ben de işe yaradı umarım sende de yarar;) sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  9. hemen deneyeceğim canım teşekkür ederim... çok güzelsin bu arada:)

    YanıtlaSil
  10. Ya ben bu sebabstian amcayi kullaniyorum ama yanlis kullaniyorum sanirim bana makasa gittfgimde bunu durulamana gerek yok dediler bende durulamiyordum ve sacim sonrasinda yagli gorunuyor diye kullanmayi birakmistim meger durulaniyormus oyle mi?

    YanıtlaSil
  11. yesilerik aaa valla yanlıs soylemıs olabılırler :s bana da mutlaka durulamamı soylemıslerdı kı zaten kalmaması lazım diye biliyorum sen bir de durulayarak dene bence canım cunku cok yogun bır maske tabı yağlı gorunuyor olabılır tahmın ederım :S

    YanıtlaSil