yaz geldiiiiiiiiiii

16 Ağustos 2011 Salı

Âlâ Dergi 'İŞ DÜNYASI' konseptli bir yarışma düzenlemiş..

Malum Ramazan ayı dolayısı ile ailemin yanına Kütahyama gelmiş bulunmaktayım:) Buraları boş bıraktım ilgi aileme kaydı :) Annem çağırdı o gün yanına, ben yokken gündüz bi kombin yapmış kendine (normalde oturup uğraşmaz böyle şeylerle anlık karar verir giyeceklerine) :) Şaşırdım bende:)Sebep belli oldu meğer Âlâ Dergi'sinin bir yarışması varmış. 'Bunla katılıyorum' dedi, şahsen ben bayıldım kombine:) Bizim ailede 'COLORBLOCK' fırtanısı baya ses getirmişti, annemi de vurdu dolayısıyla:) Şu an yarişma iptal edilmiş,kazanırmıydık bilmem ? Bir sürü kötü eleştiriye maruz kaldık:)

Tabi yıkıcı eleştirilerin yanında inanılmaz güzel yorumlar da vardı pek mutlu oldu annem okudukça:) Dikkatimi bir şey çekti yalnız, insanlar tesettüre aykırı buldu sürekli bu kıyafeti ..Fazla dikkat çekiciymiş:)Eeee evet aksini iddea etmemiştik zaten ama madem tesettür dikkat çekmemek sen ne diye moda diye bi yarışmaya katılıyorsun? O süs o hazırlanma kime? Dikkat çekmemek için mi herşey ? Sen niye oturup kombin yapıyorsun, beğeniye sunuyorsun ? Neden????? Hımmm öleyse arkadaşım sen biraz başını ellerinin arasına alıcaksın bi düşünüceksin! Kendinle çelişiyorsun çünkü.... Yok böyle işe mi gidilirmiş? Türkiyede işe böyle gidiliyorsa eyvahlar olsun'MUŞ:)İş deyince akla neden sadece öğretmenlik,bankacılık ya da masa başı işler geliyor acaba? Belki bu kombinin sahibi reklamcı, iç mimar ya da modayla ilginiyor????? Kimse sormuyor, sadece yargılıyor.. Sonra bazı yerlerde dar görüşlü denince kızıyorlar..Bıraz daha geniş düşünmek lazım bi yerlerde .. Ben öyle düşünüyorum en azından....Biz böleyiz arkadaşım anneminde sonuna kadar arkasındayım! Evet tesettürün dikkat çekmemek gerektirdiği bir gerçek uyarsınız ya da uymazsınız.. Bu herkezin kişisel tercihidir ama sizin tarzınız olmayan bir kıyafeti 'iğrenç, korkunç 'diye hakaretlere boğmak,'bir tesettürlüye yakışmıyor.... 'diye başlayıp hakaret boyutuna vardırmak? Tesettürlerine bu kadar dikkat eden arkadaşlar hakaretle kalp kırıp, kul hakkına girmenin günahından ne kadar haberdarlar çok merak ediyorum:) Neyse derin mevzular bunlar ben kombini çok beğendim ... Annemin zevkine hep güvenmişimdir zaten bence çok şık olmuş ;)Sizle de paylaşmak istedim:) Hayırlı ramazanlar arkadaşlarım<3<3

Sümeyra'cım yorumunu aldım hemen ekleme yapıyorum:)
Turuncu gömlek : Zara
Dore blüz: Zara
Kemer: Mango
Bol paça kot: Massimo Dutti
Ayakkabı:Bershka
Çanta: Zara
Gözlük: bana ait :) aksesuar diye kullanıldı :)Louis Vuitton
Şal: İpek evi

11 yorum:

  1. ssüper olmuş annende senin gibi zevkliymiş...tebrikler...moda işin eiçinde varsa dediklerinde son derece haklısın...o zaman moda ile ilgili yarışmaya katılmamalılar...hani ürünlerin markalarını yazacaktın...lütfen... annenin kombinide lütfen markaları... sümeyra

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Sümeyra:) Unutmuştum ama hemen ekledim yorumunu görünce canım:)Öpüyorum<3

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler hızlı yanıtın için...hadi senin resimlerini bekliyoruz....

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir kombin bence. Ah o hakaret edenlerin bence niyeti çok daha başka. Birşeyi beğenmezsin, tasvip etmezsin, ayrı. Ama işi farklı bir boyuta taşıyınca benim tepem atıyor. Herkesin dini, inanışı kendine. Onlar daha çoğunu yapabiliyorlar, daha az dikkat çekebiliyorlar (yazdıklarından dolayı öyle varsayıyorum) diye bir üstünlük hissi mi yaşıyorlar artık bilmiyorumki.. Kaldı ki böyle düşünen insan bu şekilde saldırmaz. Bence bariz bilinçli bir beğeni, ama o kıyafeti kendisinin giyemeyecek olması üzerine yapılmış atraksiyonlar diye düşünüyorum. :D
    Annen kaç yaşında merak ettim, sorulmaz gerçi ama.. ;P Ahh ben anneme süslü birşeyler giydirebilmek için ne kadar uğraşıyorum, yine de olmuyor. Giyimine böyle özen göstermesi güzel birşey..
    Sevgiler,

    Serra.

    YanıtlaSil
  5. Ay sorma Serra kesinlikle katılıyorum sana :) Hakaretler konusunda doğru saptamalar:D Normal hayatında karşına gelse gık diyemeyecek insanlar monitöre güvenip başlıyorlar hakaretlere ...O arkasına sığındıkları'Müslümanlık'larından o kadar eminler ki.. Nasıl bu kadar güvenebilir böle hassas bi konuda insan kendine aklım almıyor...Allahtan hala iyi insanlar da var, fesat olmayan takdir etmeyi bilen.. yoksa insanlardan tiksindirecek yorumlar da okuduk saka gibi:)Teşekkürler Serracım sevindik beğenmene:) Annem 43 yaşında canım.. Bizim aile biraz cafcaflı benim de hoşuma gidiyor ne yalan :) öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  6. superrr, bayildim. ellerine saglik
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Nice Blog :)
    Love S.

    Check out our Blog
    http://secretfashionlove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Kombinin şahane.Rengarengarenk :)

    YanıtlaSil
  9. Tatlım Bırakalım " Hazmedemeyenler " Çatlasın :) Anneni Zevk sahibi olusundan dolayı Alkışlıyorum :) Dilerim Anne Kız , Zevkinizden ve Huzurunuzdan Hiç Bir şey kaybetmezsiniz :)

    YanıtlaSil
  10. Cok teşekkür ediyoruz arkadaşlar:)

    YanıtlaSil
  11. Selamlar, annen zevkli bir bayanmis;)Renkleri sevdigine göre neseli, hayatdolu biridirde...

    O laf atanlara uyuz olurum, cünkü benim tesettürümüde begenmeyip direk bana örtünme ayet numarasi mi yazan olmadi..vs. Nekadar kaba. Uyarmak istenirse yahut iyi niyet varsa bu sekil olmamali en azindan, bu düsmanca geliyor cünkü bana! Hic kimsede zaten bu tip bir uyariyi dikkate almaz aksine tepki verir insan ancak. Hic kimse dört dörtlük degildir ve olamazda!

    Bosveriyorum bu konuyu:P

    Birkac maxi etek gördüm resimlerinde cok güzellerdi ;)

    Sevgiler

    YanıtlaSil