yaz geldiiiiiiiiiii

8 Temmuz 2011 Cuma

elime sağlık (çok beğendim şahsen:))

Bu sene deniz, havuz, kum, güneş planım yoktu aslında ..Farklı bi tatil planı yapmıştım ve 22 temmuzda gerçekleştiriyorum kendilerini  ama ortaya atılan  2 günlük Alaçatı kaçamağı fikrine hayır diyemiycek kadar zaafım var Alaçatıya:) Çok önemsemiyordum nasılsa 2 gün kalıcaz diye ta ki aynı tarihte orada olacak arkadaşları duyuncaya kadar:) Bu olay tam tersine dönüştü ve bir ne giyicem kabusu başladı:) Ayaklarıma kara sular indi 3 gündür bikini üstüne giyebileceğim cok da ince olmayan,  şık, şıkır şıkır, bıcır bıcır, dikkat çekici  birşeyler arıyorum. Yok Allahım yok.. . Bikinimi almıştım önceden .  Her sene adetimdir, planım ne olursa olsun bi bikini alınır yaz başı:) Tek eksik terlikler ve arayıp bulamadığım o zımbırtıydı:) Eeeee iş başa düştü. Baktım can sevicek bir şey yok, açtım dolabımı geçtim karşısına ... Cok sevdiğim hafif şifonumsu (ama değil) siyah bole baya tunik boyunda bir gömleğim var dedim 'şimdi yaz, sıcak ,siyah , boşver biraz da plajda eskisin ne dersin?'  :)' Pek iyi derim' dedi içerden bi ses:)  Tamamdı gömlek işi halloldu bide tasarımını yaptık mı oh ne ala mualla:) Açtım incik gıncık çekmecemi bakalım neler var diye. Allahtan her beğendiğimizi alıyoruz sümeyyeyle de böle acil durumlarda elime geliyo aradıklarım:) Oturdum başına yaptım, diktim, yapıştırdım, bagladım, koydum, kondurdum bişiler:)
SDC10611
SDC10606
hoş oldu :)Canlısı daha bi hoş, taşlar kristal olduğu için ışıl ışıl güneşte aslında...Plastik taşları sevmiyorum basit duruyorlar bence..Çok net çıkmasa da taşlarımın ışıltıları sizin hayal gücünüze bırakıyorum parlaklığı:)  Fotolardan da fena değil sanki ne diyosunuz?:) Bi de terlik olayımız var tabi. Taaa ne zaman nişantaşında böyle cicili bicili terlikler görmüştüm, onlardan almıştım. Eee vakti geldi kullanmanın ama sanki üzerine bişeyler daha mı eklesem dedim:)
SDC10625
Nasılsa ne ararsan var üstlerinde:) Ee bide simetriyi bozalım da bi atraksiyon olsun dedim bir iki parça bişeyler de ben konduruverdim üstlerine :)

işte sonuç yorum sizin ben şahsen beğendim:)

10 yorum:

  1. beğenmek ne kelime bayıldım terliklere şekerimm

    YanıtlaSil
  2. çok şeker olmuşlarr.. terlikler çok tatlııııııııı. Ama gözüm benim güneş gözlüğüne gitti. bana bu modeller yakışsa bir sn beklemem alırım! :) harika durmuş sende (aşağıdaki postlarda gördüm) güle güle kullan, yakıyoor.. ;)

    YanıtlaSil
  3. heheh dimi pek bıcır bıcır oldu terlıkler:) çok teşekkür ederim bende çok beğeniyorum o yuzden bütün gözlüklerim nerdeyse aynı model:)öpüyorum;)

    YanıtlaSil
  4. çok şirin olmuş :)) özellikle terlikler.. umarım ağır olmamıştır :))

    öptüm
    dujufashion

    YanıtlaSil
  5. hehe teşşekkür ederim, yok yok çok ağır olmadılar taşıyabiliyorum:) hoşçakal:)

    YanıtlaSil
  6. Tunik de, terlikler de harika olmuş. Çok beğendim, güle güle giy. Ne güzel almak yerine eldekileri değerlendirmek. Tebrik ediyorum seni.

    Teşekkür ederim blogumun izleyicisi olduğun için, ben de izliyorum tabii ki. Her zaman beklerim :)

    sevgiler
    www.denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum:):) Sevindim beğendiğine ..
    öpüyorum<3

    YanıtlaSil