yaz geldiiiiiiiiiii

15 Temmuz 2011 Cuma

ani program bildirimi kırmızı alarm!!

Valla uslu uslu oturuyordum evimde sonra bi telefon geldi hadi 15 dakkikaya geliyoruz in aşşağı diye. Eeee ben dururmuyum yok hemen can kurtarıcı balık eteğimi çektim üstüme taktım koca bileziklerimi vınnnn!!

Bu eteği mangodan almıştım bildiğimiz gece elbisesi kesimi kıvamında hatta arkasında hafif bı kuyruğu var. Çok beğenerek almıştım ama içine sığamıyordum, şükür verdiğim kilolar artık işe yarar boyuta gelmeye başladı:):)
Eteğin kendinden lekeleri var arkadaşlarım baya dalga geçti bugün hayırdır arabayı mı tamir ettin diye ama pek sallamıyorum :) 'Erkek milleti o kadar anlıyolar sözüm meclisten dışarı:)'..Ben gayet memnundum halimden, bir de siz bakın bakalım;)


7 yorum:

  1. hehee.ben de lekeli bi gömlek almıştım bi ara,ama annem;"benim yanım da giyme sakın bunu" dedi...benden utanıyomuydu ne :)
    bu arada kaç kilo verdin?benim de iyi gidiyo çok şükür,artık çevremdeki insanlar,kilo verdiğimi anlıyo,ben de havalarda tabi :)

    çantanı çok beğendim bu arada

    YanıtlaSil
  2. Daginigimsi topuz, ve buyuk gozlukler sana cok yakisiyor, ayrica gomleginin rengine B-A-Y-I-L-D-I-MMMM :))

    YanıtlaSil
  3. @ANNEM DİKTİ BEN GİYDİM teşekkürler bende çok beğenerek aldım:) baya verdim ya devam edicem inşallah tartılmıyorum elbiseleri ölçü alıyorum kendime daha etkili tavsiye ederim:)

    @NUREFSAN size özelden yazıcaktım sorunuzun cevabını ama hesabınız yokmusş sanırım.. Merkezdeyseniz siz de muhtemelen tanırız birbirmizi malum kütahyada herkez birbirni bi şekilde tanıyor:) Saç ve gözlükler için söyeldikleriniz kulağımda hep dikkate alıcam teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  4. lovely clutch1
    Kisses
    http://www.lookladymode.com/

    YanıtlaSil
  5. eteğe bayıldım yeni gördüm :) sezonda görseydm hemen almaya gitmiştim bile geç kaldm ama biliyorum :))) olsun sen güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. zehracım evet bıtmıstır muhtemelen:( ama sans bazen cıkıyor bı yerlerden :)

    YanıtlaSil