yaz geldiiiiiiiiiii

16 Ağustos 2011 Salı

Âlâ Dergi 'İŞ DÜNYASI' konseptli bir yarışma düzenlemiş..

Malum Ramazan ayı dolayısı ile ailemin yanına Kütahyama gelmiş bulunmaktayım:) Buraları boş bıraktım ilgi aileme kaydı :) Annem çağırdı o gün yanına, ben yokken gündüz bi kombin yapmış kendine (normalde oturup uğraşmaz böyle şeylerle anlık karar verir giyeceklerine) :) Şaşırdım bende:)Sebep belli oldu meğer Âlâ Dergi'sinin bir yarışması varmış. 'Bunla katılıyorum' dedi, şahsen ben bayıldım kombine:) Bizim ailede 'COLORBLOCK' fırtanısı baya ses getirmişti, annemi de vurdu dolayısıyla:) Şu an yarişma iptal edilmiş,kazanırmıydık bilmem ? Bir sürü kötü eleştiriye maruz kaldık:)

Tabi yıkıcı eleştirilerin yanında inanılmaz güzel yorumlar da vardı pek mutlu oldu annem okudukça:) Dikkatimi bir şey çekti yalnız, insanlar tesettüre aykırı buldu sürekli bu kıyafeti ..Fazla dikkat çekiciymiş:)Eeee evet aksini iddea etmemiştik zaten ama madem tesettür dikkat çekmemek sen ne diye moda diye bi yarışmaya katılıyorsun? O süs o hazırlanma kime? Dikkat çekmemek için mi herşey ? Sen niye oturup kombin yapıyorsun, beğeniye sunuyorsun ? Neden????? Hımmm öleyse arkadaşım sen biraz başını ellerinin arasına alıcaksın bi düşünüceksin! Kendinle çelişiyorsun çünkü.... Yok böyle işe mi gidilirmiş? Türkiyede işe böyle gidiliyorsa eyvahlar olsun'MUŞ:)İş deyince akla neden sadece öğretmenlik,bankacılık ya da masa başı işler geliyor acaba? Belki bu kombinin sahibi reklamcı, iç mimar ya da modayla ilginiyor????? Kimse sormuyor, sadece yargılıyor.. Sonra bazı yerlerde dar görüşlü denince kızıyorlar..Bıraz daha geniş düşünmek lazım bi yerlerde .. Ben öyle düşünüyorum en azından....Biz böleyiz arkadaşım anneminde sonuna kadar arkasındayım! Evet tesettürün dikkat çekmemek gerektirdiği bir gerçek uyarsınız ya da uymazsınız.. Bu herkezin kişisel tercihidir ama sizin tarzınız olmayan bir kıyafeti 'iğrenç, korkunç 'diye hakaretlere boğmak,'bir tesettürlüye yakışmıyor.... 'diye başlayıp hakaret boyutuna vardırmak? Tesettürlerine bu kadar dikkat eden arkadaşlar hakaretle kalp kırıp, kul hakkına girmenin günahından ne kadar haberdarlar çok merak ediyorum:) Neyse derin mevzular bunlar ben kombini çok beğendim ... Annemin zevkine hep güvenmişimdir zaten bence çok şık olmuş ;)Sizle de paylaşmak istedim:) Hayırlı ramazanlar arkadaşlarım<3<3

Sümeyra'cım yorumunu aldım hemen ekleme yapıyorum:)
Turuncu gömlek : Zara
Dore blüz: Zara
Kemer: Mango
Bol paça kot: Massimo Dutti
Ayakkabı:Bershka
Çanta: Zara
Gözlük: bana ait :) aksesuar diye kullanıldı :)Louis Vuitton
Şal: İpek evi

3 Ağustos 2011 Çarşamba

tatil günlüğümün son kısmı son kombin buyrun sizleyim:)

Muhteşem tatilim son fotoları son kombinleri :) Yine en sevdiklerim var üstümde özensiz ama özenli filan:) Saçma bi takıntım var gündelik yaşamımda 'özensiz ama özenli ' nasıl bir çelişkidir :) Biliyorum saçma olduğunu ama dilimde hep kurtulamıyorum:)
IMG_4260
Yanımdaki yakışıklıyı tanıdınız sanırsam :)
IMG_4498
En sevdiğim eteğim var üstümde en sevdiğim şalım ve yine sümüşle birlikte aldığımız çantalarımız:)Hatta o çanta ve babetler üstünde hoş bi anımız var daha sonra paylaşırım belki:)Buluşacığımız zaman mutlaka önceden konuşuyoruz pişti durumları olmasın diye:)Aslında sadece babetlerimiz aynı, çantamızda ton farkı var. Sümüş burdan aldı, ben bulamadığım için getirttim ama aynı renk gelmedi ilginç:):) neyse geçiyorum bu konuyu :)
IMG_4488
IMG_4441
IMG_4466
gelelim disneyland turuna :) kurbağa prensimin son haline , onla uyumlu olıyım diye yeşil elbisemi giymeme falan filan:)
IMG_4880
IMG_4869
Kombin fotografı olsun diye çekilmedikleri için pek ayrıntı göremiyceksiniz üzgünüm:)
veeeeeeeeee before :)
IMG_4857
after:):)
IMG_4858
ama yine de dönüp dolaşıp geldiğim tek aşkım var o da kendisi:)
IMG_4827
Sevgiler:):)